Auer-syyttäjille nauravat naurismaan aidatkin

Kihlakunnansyyttäjät Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala nostivat saatananpalvonnan keskeiseksi teemaksi pyytäessään korkeinta oikeutta kumoamaan Vaasan hovioikeuden vapauttavan tuomion Anneli Auerille. Todistajaksi saatanan palvonnasta he ovat hankkineet kiihkouskovaisen kynäilijän.

Huhtikuun 18. päivätyssä kirjeessään KKO:lle, "Uusien todisteiden toimittaminen", syyttäjät selittävät: "Tutkinnassa on tullut esille myös saatananpalvontaan viittaavia asioita (viiltelyä, eläinten uhraamista, rituaaleja)."

Syyttäjien mielestä erittäin väkivaltaisesti surmatun Jukka S. "Lahden molemmissa olkapäissä on nähtävissä ristiä muistuttava haavakuvio. Pidämme mahdollisena, että myös henkirikoksessa on ollut kysymys saatananpalvonnasta. Tätä tukee myös Lahden veren ja tuhkan käyttäminen edellä mainituissa rituaaleissa".

Jukka S. Lahti surmattiin 1.12.2006. Ruumiinavauspöytäkirja, johon kuuluu myös selostus ja valokuvat kaikista ulkoisista vammoista, ovat vakio-osa jokaisen tällaisen rikoksen esitutkintapöytäkirjaa. Se aineisto on ollut ollut poliisin ja syyttäjien käytettävissä jo 5,5 vuotta. Vasta hävittyään jutun hovioikeudessa he ovat alkaneet nähdä vammoissa väärinpäin käännettyjä ristejä ynnä muuta eksotiikkaa.

Syyttäjät Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala eivät jättäytyneet saatanan palvonnassaan oman uskonsa varaan, vaan löysivät avukseen asiantuntijan. Keijo Ahorintaa on kuultu esitutkinnassa, ja hänet on nimetty todistajaksi syyttäjien toivomaan uuteen, järjestyksessä kolmanteen oikeudenkäyntiin. Hänen todistusteemansa olisi: "Saatananpalvontarituaalit yleensä ja tässä tapauksessa."

Minäkin olen kerran haastatellut Keijo Ahorintaa. Joskus 90-luvulla saatananpalvonta oli pienimuotoinen nuorisomuoti muutamilla paikkakunnille, ja sain toimeksiannon tehdä siitä jutun. Jotain kautta, en muista enää mitä, asiantuntijana haastateltavaksi valikoitui Ahorinta.

Keijo Ahorinta oli hyvin miellyttävä mies. Hän myös vastaili kysymyksiini aivan fiksusti. Kunnes kysyin, minkä hän arvelee saatanan palvonnassa vetävän nuoria. Kävi ilmi, että Ahorinta uskoi maailmassa liikkuvaan persoonalliseen pahaan. Siis lihaksi tulleeseen Saatanaan - en muista, esiintyykö hän sorkalla vai ilman - joka viettelee ihmisiä pahuuteen.

Päätin haastattelun siihen, ja heitin roskiin myös aiemmat muistiinpanot. Katsoin, ettei journalismin ammattietiikkaan sovi levittää tällaista roskaa; en myöskään halunnut ryhtyä kiihkouskovaisten pelleksi. Sen sijaan poliisien ja syyttäjien ammattietiikkaan tällaisen keskiaikaisen taikauskon levittäminen sopii ja kuuluu.

Varmistin muistikuvani googlaamalla. Ahorinta on julkaissut vuonna 2003 saatanan palvonnasta kirjan "Vihan evankeliumi. Mikä ajaa nuoren ihmisen vihaamaan kaikkea ja etsimään lohtua elämän pimeältä puolelta?"

Kustantaja Uusi Tie on evankelisluterilaisen kirkon sisällä vaikuttavan aika lailla kiihkouskovaisen viidennen herätysliikkeen oma kustantamo. Liikkeellä on kirkon piirissä vaikutusvaltaa ja myös poliittista vaikutusvaltaa. Kristillisdemokraattien fundamentalisti-uskovaiset, kuten puheenjohtaja ja sisäministeri Päivi Räsänen ovat viidesläisiä.

Uskonveli Juhani Lindgren kiittelee Ahorinnan kirjaa: "Kirjoittajalla on selvä raamatullinen käsitys Pahan eli Saatanan persoonallisesta luonteesta ja hänen kattavista yrityksistään ajaa ihmisiä epätoivoon ja kuolemaan." Alla on linkki Lindgrenin koko tekstiin. Kannattaa lukea, siitä saa selvän käsityksen syyttäjien tähtitodistajasta. 1)

Tällaiseen siis nojaavat kihlakunnansyyttäjä Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala. Lisäksi he tukeutuvat lasten rääkkäämiseen.

Anneli Auerin keskimmäiset lapset olivat 4- ja 7-vuotiaita, kun isä tapettiin. Hovioikeuden hylättyä kesällä 2011 Auerin syytteet, oli jossain vaiheessa edessä perheen yhdistäminen uudelleen. Nuorimmat lapset olivat Auerin veljen hoivissa, ja veli aloitti oman operaationsa pitääkseen lapset. Hän kantoi poliisille tarinoita, joita väitti lasten hänelle kertoneen.

Riemastuneet poliisit ja syyttäjät alkoivat pumpata lapsista kertomuksia viiden vuoden takaisista, ja sitäkin vanhemmista tapahtumista. Myös vanhinta lasta, murhan aikana 9-vuotiasta, poliisi painosti muuttamaan kertomustaan murhapaikalla näkemästään tuntemattomasta miehestä. Tämä lapsi ei taipunut painostukseen.

Nuoremmilta. äidistään vuosien ajan tehokkaasti vieroitetuilta lapsilta syntyi värikästä, Harry Potter -tyyppistä tarinaa. Mitä ilmeisimmin niistä ovat peräisin kaikki undulaattien murhaamiset, seksuaalirikostarinat, saatananpalvontatarinat, rituaalit Jukka Lahden verellä ja tuhkalla ja niin edelleen. Kaikki on poliisille ja syyttäjille kelvannut, ja tavaraa on lypsetty lapsista häikäilemättä.

Tätä kutsun lasten rääkkäämiseksi.

Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala ovat nimenneet todisteiksi myös noiden kahden lapsen kertomukset murhayön tapahtumista. Tekohetkellä 4- ja 7-vuotiaiden lasten kertomukset, jotka on otettu heistä ulos viisi vuotta murhan jälkeen.

En tiedä miksi kutsuisin tätä.

Minä en tiedä, mitä Ulvilassa Auerin ja Lahden kotona tapahtui aamuyöstä 1.12.2006. En ollut paikalla. Eivät sitä tiedä myöskään syyttäjät. Heillä ei ole selitystä, missä on Lahden vereen astuttu 45 numeron kenkä, mistä ovat peräisin rikospaikalta löytyneet ruskeat kuidut, vieras DNA ja tuntematon veitsi, toinen surma-ase. Nämä ovat kovaa, kylmää faktaa, jota vastaan syyttäjillä on vain hatusta vetäistyjä "Auer on saattanut" -heittoja.

Auer on tietenkin saattanut sitä, tätä ja tuota, mutta oikeusvaltiossa ei kutsuta näytöksi syyttäjien "on saattanut" -fiilistelyjä. Niitä kutsutaan syyttäjien päiväuniksi.

Syyttäjät väittävät Auerin syyllistyneen väkivaltaan ja seksuaalirikoksiin lapsiaan kohtaan vuosina 2004-2007 - ja harrastaneen saatananpalvontaa. On kovasti hupaisaa, ettei poliisin Auerille muiluttama poikaystävä "Seppo" saanut aikoinaan tällaisesta pienen pientäkään vihiä, vaikka seurusteli pitkään Auerin kotona, myös lasten kanssa.

Vaasan hovioikeuden murhajutussa antama tuomio on poikkeuksellisesti internetissä. Se löytyy osoitteesta http://www.oikeus.fi/55277.htm
Suosittelen lukemaan. Se on tästä maailmasta. Syyttäjien tarinoiden alkuperämaailmaa en käy edes arvailemaan.

1) http://www.flom.fi/ee/Juhanin_sivut/Systeologia/T_Vihan%20evankeliumi.htm