EU-komissio ampuu EU:ta jalkaan

EU-komission halu kieltää unionin kansalaisilta ampuma-aseet on oiva idea, jos komission tavoite on saada eurooppalaiset vihaamaan maahanmuuttajia. Ja EU:ta.

 

Tammikuun 7. päivä kaksi AK-47 / AKM rynnäkkökiväärein varustautunutta terroristia hyökkäsi Pariisissa satiirilehti Charlie Hebdon toimitukseen ja murhasi 12 ihmistä. Terroristit pakenivat lehteä painaneeseen kirjapainoon, jonne poliisit ampuivat heidät. Asialla olleet Kouachin veljekset olivat toisen sukupolven maahanmuuttajia, suku on Marokosta. Veljekset olivat hurahtaneet ääri-islamismiin, ja tuossa tulos. Ainakin toisen väitettiin oleilleen ISIS:n koulutusleireillä, en tiedä onko asia varmistunut.

Tammikuun 9. päivä samantapaisen taustan omaava Amedy Coulibally hyökkäsi juutalaiseen kosherkauppaan, murhasi neljä ihmistä, otti lukuisia panttivankeja ja vaati poliiseja päästämään Kouachin veljekset pakoon kirjapainosta. Poliisit ampuivat Couliballyn. Sivumennen sanoen, ilmeisesti monet kaupan asiakkaista saivat kiittää hengissä selviämisestään juutalaiskaupan muslimityöntekijää, joka piilotti asiakkaat liikkeen kylmätiloihin. Se ei ole ironiaa, vaan ihmisyyttä.

Elokuun 21. päivä marokkolainen Ayoub el-Qahzzan veti Pariisin-Amsterdamin välisessä junassa esiin Kalasinikovin ja alkoi tulittaa. Junassa sattumoisin ja onneksi olleet, oudosti käyttäytyneeseen mieheen huomionsa kiinnittäneet amerikkalaissotilaat iskivät kuitenkin terroristin lattiaan, etten kuin hän ehti tappaa ketään. Ayoub el-Qahzzan osoittautui Ranskan turvallisuuspalvelun seuraamaksi ääri-islamistiksi.

 

Komissio kostaa kansalaisille

Mikä on EU:n komission johtopäätös tästä?

Se haluaa kieltää EU:n jäsenmaiden ampumaharrastajilta ainakin kaikki rynnäkkökivääreiden ja konepistooleiden näköisten aseiden puoliautomaattiset versiot. On mahdollista, että komissio yrittää kieltää kaikki puoliautomaattiset aseet. Kuten kaikki pistoolit ja puoliautomaattiset haulikot. Se haluaa siis lopettaa pistoolilajien harrastamisen.

Edelleen komissio haluaa kieltää siviileiltä sekä kaikki sarjatuliaseet, että niistä deaktivoidut, siis ampumakelvottomiksi tehdyt entiset sarjatuliaseet. Tietääkseni yhdessäkään EU-maassa siviileillä ei ole oikeutta sarjatuliaseisiin, lukuun ottamatta asekeräilijöitä, joiden toiminta on erittäin tarkkaan valvottua.

Nämä ovat sisäministeriön ystävällisesti antamia ennakkotietoja komission suunnitelmista, joista ministeriössä ollaan hyvin huolissaan.

Ei kai kukaan komissaari, tai kukaan komission muista ylipalkatuista virkamiehistä voi olla niin yksinkertainen, jotta kuvittelee terroristien ostaneen aseensa laillisilta markkinoilta? Samoista kaupoista, joista asialliset ampujat varusteensa hankkivat.

Välimeren eteläpuolella on täysi kaaos Libyasta Syyriaan eivätkä yhteiskunnat ole järin vakaita myöskään sieltä länteen ja itään. Sisällissota riehui vielä äsken Tunisiassa ja Algeriassa, se on käynnissä 12. vuottaan Irakissa, mistä kiitos USA:n ja Iso-Britannian.

Välimeren yli tulee ihmisiä, huumeita ja aseita virtanaan, eivätkä Frontex ja eri maiden rajaviranomaiset kykene kuin levittelemään käsiään. Kuinka lainkuuliaisten kansalaisten kimppuun käyminen ja heidän harrastuksensa kieltäminen rajoittaa rikollista salakuljetusta?

 

Komissaareja pelottaa aseen ulkonäkö

Entä millainen on järjenjuoksu komissaarilla joka kuvittelee ampuma-aseen olevan erityisen vaarallinen, jos se on samannäköinen kuin jokin toinen ase? Mistä lähin ulkonäkö muuttui aseen tappavimmaksi ominaisuudeksi, tai ylipäänsä mainitsemisen arvoiseksi ominaisuudeksi?

Reserviläistoiminnassa ja ampumakilpailuissa käytettävät rynnäkkökiväärit ovat näöltään samanlaisia kuin armeijoiden käyttämät, koska ne valmistetaan samoissa tuotantoketjuissa. Osa valmistetaan sarjatulitoimisiksi, osa puoliautomaateiksi. Missä ongelma?

Suomen armeija antaa varusmiehille vain ampumataidon perusteet. Varusmiehen koko koulutusajan kovien patruunoiden määrä saattaa jäädä 90:neen. Kolmeen lippaalliseen. Ampumaharrastaja kuluttaa saman yhdellä ratavuorollaan.

Suomen reserviin perustuvan armeijan ampumataito pidetäänkin yllä vapaaehtoisella harrastamisella. Se on joukkotoimintaa, Reserviläisurheiluliiton jäsenmääräksi ilmoitetaan liki 90 000. Ammunnan harrastajia tai ainakin ampuma-aseluvan omistajia on kaikkiaan 670 000, ilmoitti sisäministeriö muutama vuosi sitten.

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) kertoi kesällä Suomen armeijan kuluttavan jo nyt koulutuksessaan sodan ajan ampumatarvikevarastoja. Hätkähdyttävä uutinen, jota ei ole kiistetty. "Hirmuista", sanoisi Paasikivikin. Talvisodassa oli huutava pula kaikesta materiaalista, mutta kahta ei tarvinnut pihtailla: kiväärin ja konepistoolin patruunoita. Silloin niitä riitti. Vuonna 2015 niistä on pulaa.

Valtiovallan ja Ukrainan kriisin säikäyttämien kansalaisten olisi syytä olla kiitollisia heille, jotka omalla kustannuksellaan huolehtivat siitä valmiudesta, josta armeija ei pysty huolehtimaan. EU:n komission suunnitelmat ovat suora hyökkäys Suomen puolustuskykyä vastaan.

 

Komissio luo EU- ja maahanmuuttajavihaa

Komission tavoitteet nostettiin ensimmäisen kerran yleiseen tietoon Iltalehden verkkolehdessä sunnuntaina 25.10 julkaistussa artikkelissani. 1) Artikkelia kootessani keskustelin useiden sisäministeriön virkamiesten kanssa. He olivat aidosti huolissaan metsästyksen, reserviläistoiminnan ja ampumaharrastuksen tulevaisuudesta.

He olivat myös hyvin oivaltaneet toisen vaaran. Mitä tällainen vaikuttaa suomalaisten ja muiden unionimaiden kansalaisten asenteisiin EU:ta ja maahanmuuttajia kohtaan? "Vaarana on, että tämä tukee yleistä EU-vastaisuutta, lisää ja kärjistää sitä", totesi eräs virkamies. Tämä on toinen syy, miksi sisäministeriö vastustaa komission suunnitelmia. (Olisi muuten hauska tietää, mitä mieltä ulkoministeriö on).

Kun ääri-islamistien roihut palavat Intiasta Nigeriaan ja Sudanista Turkin rajalle, jossa heitä pitelee aisoissa lähinnä kurdien urhoollisuus,

kun sodat ovat lähettäneet valtavan pakolaistulvan Eurooppaan,

kun ääri-islamistiset rikolliset hyökkäilevät rosvottuine ja salakuljetettuine aseineen myös Euroopassa,

kun EU:n komission vastaus siihen on hyökätä omien jäsenmaiden lainkuuliaisia ampumaharrastajien kimppuun - niin mitä muuta voi tuloksena olla kuin viha EU:ta kohtaan?

EU:n pahin vihollinen on EU.

LISÄTIETOJA JA LÄHTEITÄ:

1) http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102420553106_uu.shtml